Ενημέρωση για Δανειστική Βιβλιοθήκη και δράση της Λέσχης Ανάγνωσης

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες και μέλη της τοπικής κοινωνίας,

απευθυνόμαστε σε εσάς στην προσπάθειά μας να εμπλουτίσουμε την δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Ζητούμε, αν το επιθυμείτε, να δωρίσετε στο σχολείο μας παντός είδους βιβλία (μυθιστορήματα, επιστημονικά, εκπαιδευτικά κ.λπ.), προκειμένου να ενταχθούν στο σώμα των ήδη υπαρχόντων βιβλίων και να αποτελέσουν βάση για την ανάπτυξη μιας πλούσιας δανειστικής βιβλιοθήκης, ανοιχτής στην τοπική κοινωνία.

Με την ευκαιρία:

α) σας υπενθυμίζουμε ότι η βιβλιοθήκη του σχολείου λειτουργεί ήδη από πέρσι ως δανειστική, με υπεύθυνους για τη φετινή χρονιά τον κ. Χατζηιωακειμίδη και την κ. Σιάσιου, και ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 13:00,

β) σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ο γνωστός συγγραφέας και ιστοριοδίφης της πόλης μας, κ. Σπύρος Λαζαρίδης, θα βρίσκεται στο σχολείο μας (προσκεκλημένος της Λέσχης Ανάγνωσης του σχολείου μας) προκειμένου να μιλήσει στους/στις μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης για την τοπική ιστορία συνοικιών της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Η ενδιαφέρουσα αυτή «συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης, θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι και μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι/-ες γονείς/κηδεμόνες μαθητών/-τριών το επιθυμούν.

admin